Cumhuriyet Anaokulu
Yenidoğan Mah. Spor Sok. No 17 Çifteler / EKİŞEHİR

VİZYON

Erken çocukluk dönemi eğitimde ve birey gelişiminde en önemli yıllar olduğunu aile ve çevreye anlatarak, eğitim ve okulöncesi eğitimle ilgili olarak tüm yenilikleri takip edip, eğitim sistemimize adapte etmek ve tüm ülkeye model olacak şekilde, eğitimi; OKUL-AİLE-ÇEVRE bütünlüğü içinde çok yönlü faaliyetlerle sürdürmek.

MİSYON

Öğrencilerinin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden: Doğaya ve çevresine duyarlı, Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, Birey haklarının bilincinde olan, Sorgulayıcı bakış açısına sahip, Bilgiye ulaşma yollarını bilen, Kendine güvenen, Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Etik değerlere sahip, Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.

08:40 Derse Başlama 13:40 Ders Bitiş

İl Merkezine 65 KM. İlçe Merkezine 1 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun bulunduğu mahalle ilçenin batı girişinde, genel olarak köyden kente göç eden ailelerden oluşmaktadır.Gelir durumları tarım ve hayvancılıktır.

3 Öğretmen 3 Sınıf